Transport moloz Bucuresti sector 1,2,3,4,5,6 si transport moloz Ilfov. Transportam numai in locuri special desemnate pentru depozitare.

Contact: office.ecotrans@yahoo.com

Telefon: 0770.275.265

Preluam si transportam moloz numai in locuri special desemnate pentru depozitare moloz. Detinem autorizatie pentru transport moloz Bucuresti si transport moloz Ilfov astfel incat activitatea noastra este in acord cu legislatia privind protectia mediului si depozitarea deseurilor rezultate din constructii (Legea 211/2011).

Preluam resturi de caramida, tigla, teracota, sticla, gresie, faianta, aluminiu, lemn, fonta, metal, plastic, ambalaje de hartie sau plastic, orice tip de material izolator.

Avem experienta in organizarea serviciului de transport moloz Bucuresti, indiferent de structura amestecului de moloz si de dificultatea interventiei pentru preluare si incarcare. Activitatea de transport in Bucuresti este conditionata de coordonatele mediului urban.

Amplasarea santierului sau a imobilului de unde trebuie sa preluam deseurile solide de moloz ne obliga sa ne organizam transportul in functie de trafic, sens de circulatie si interdictii de stationare. De asemenea, trebuie sa tinem cont de largimea partii carosabile, a caii de acces si de spatiul pe care se poate amplasa un container.

Pentru o mai buna organizare a activitatii de transport moloz Bucuresti punem la dispozitia clientilor nostri containere de diverse capacitati in care molozul poate fi depozitat sortat inca de la inceput.

Acest prim pas ajuta semnificativ activitatea de reciclare. Personalul firmei noastre este instruit sa incarce in mod selectiv sacii de rafie sau containerul care va fi preluat de o autospeciala.

Vrem sa contribuim la reusita politicii de reciclare prin colectarea separata a materialelor refolosibile. Promovam ideea gestionarii cat mai eficiente a deseurilor rezultate din constructii. In cazul activitatii de transport moloz Bucuresti ne propunem sa ajutam la economisirea unor resurse naturale prin reutilizarea partilor recuperabile din aceste deseuri.

Firma noastra se ocupa de gestionarea sau managementul deseurilor solide, cu exceptia deseurilor menajere, astfel incat sa reducem efectul deseurilor de moloz asupra oamenilor si mediului.

Cea mai eficienta forma de tratare a deseurilor solide este reciclarea. Prin serviciul transport moloz Bucuresti vrem sa sustinem ideea de reciclare a materialelor solide continute in deseurile de tip moloz.

S-a dovedit ca energia consumata pentru reciclare este mult mai redusa decat cea folosita pentru producere. Sticla, aluminiul, hartia si metalele consuma mai putina energie in procesul de reciclare decat in procesul de fabricare.

Date de contact pentru cerere de oferta si negociere tarife avantajoase:

office.ecotrans@yahoo.com.

Telefon: 0770.275.265