Inchirieri bobcat – firma noastra va ofera acest echipament pentru lucrari bobcat. Inchirieri bobcat in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov

Pentru programari inchirieri bobcat si oferta de pret, asteptam sa ne contactati la adresa de email:  office.ecotrans@yahoo.com  sau telefon:  0770.275.265.

Echipamentul de bobcat este transportat catre locatia indicata de dv. cu o autoutilitara de 3,5 tone.

In functie de specificul lucrarii pentru care apelati la serviciul de inchirieri bobcat, acesta este dotat cu brat telescopic rotativ si cupa personalizate. Astfel, un bobcat va putea sa indeplineasca mai multe sarcini, sa excaveze sau sa sape santuri inguste in paralel cu lucrari existente, fara sa le afecteze.

inchirieri bobcat
inchirieri bobcat bucuresti
inchirieri bobcat ilfov
inchirieri bobcat bucuresti ilfov

Un alt aspect important este acela ca echipamentul pe care vi-l punem la dispozitie prin serviciul inchirieri bobcat poate sa intervina in spatii inguste care nu permit manevrare excesiva sau interventia unor utilaje de mare capacitate.

Pentru exemplificare, iata cateva tipuri de lucrari pe care un bobcat le poate realiza cu cele mai bune rezultate prin serviciul de inchiriere bobcat:

  • Sa curete si sa niveleze un teren care a fost excavat pentru o fundatie de casa, piscina sau pentru amplasarea unei fose septice;
  • Sa curete si sa niveleze o suprafata de teren care a fost o livada dezafectata;
  • Sa realizeze demolari de mica amploare, de case, garduri, garaje, grajduri, atunci cand zona este inconjurata de alte constructii care nu trebuie sa sufere deteriorari ale fundatiilor;
  • Sa execute sapaturi pentru amplasare de piloni sau stalpi;
  • Sa ia parte la amenajari peisagistice prin sapaturi, excavari si transport pamant si material dendrologic (arbori, arbuști, liane, specii pentru gard viu);
  • Sa realizeze lucrari de deszapezire in parcari rezidentiale, parcari de centre comerciale sau ale unor cai de acces;
  • Sa participe la transportul unor deseuri de moloz care au fost triate anterior.

Asadar, accesand oferta noastra de inchirieri bobcat puteti sa beneficiati de un utilaj de mici dimensiuni care poate actiona ca un miniexcavator sau ca un miniincarcator frontal.

Un bobcat poate sa inlocuiasca munca manuala a zeci de muncitori si sa obtina rezultate mult mai rapide. La finalizarea santierului sau a lucrarii de amenajare, echipamentul oferit de firma noastra prin serviciul de inchirieri bobcat este retras, iar dv. va puteti bucura de o lucrare de calitate, incheiata in scurt timp.

Date de contact: email  office.ecotrans@yahoo.com  sau telefon 0770.275.265.