Transport Moloz Bucuresti + Ilfov
- inchiriere container Moloz
- container de 3 m3, 4 m3 , 5 m3 , si 6 m3

Contactează-ne

Inchiriere container moloz la un pret accesibil. Aveti o lucrare de constructie in desfasurare si cautati o firma serioasa? Ne-ati gasit!

Puteti sa ne contactati la: office.ecotrans@yahoo.com sau la telefon 0770.275.265 pentru inchiriere container moloz, debarasare si transport.

Oferta noastra de inchiriere container moloz este valabila pentru toate sectoarele municipiului Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov. Intervenim rapid. Avem preturi negociabile.

Va putem oferi spre inchiriere container moloz de diverse capacitati. Detinem containere de 3 m³, 6 m³, 7 m³, 8 m³ si 10 m³.

Capacitatea containerului va fi decisa in functie de spatiul unde va fi amplasat acesta. Adeseori, cand santierul este organizat in mediul urban si mai ales intr-un imobil locuit, trebuie sa tinem cont de posibilitatile de la fata locului pentru a nu bloca caile de acces si a nu crea disconfort celorlalti locatari sau vecini de strada.

In cazul in care spatiul santierului este restrans si este partial ocupat si de noile materiale de constructie, atunci se recomanda inchirierea unui container de cea mai mica capacitate care poate fi preluat de autospeciala firmei si inlocuit imediat ce este plin.

Serviciul de inchiriere container moloz in Bucuresti si Ilfov

Recomandam clientilor nostri sa apeleze la inchiriere container moloz inca din faza de organizare a santierului sau a lucrarii de renovare. Veti constata ca indiferent de natura lucrarii de constructie, molozul se aduna intr-un ritm rapid, iar volumul sau tinde sa depaseasca volumul materialelor noi.

inchiriere container moloz
inchiriere container gunoi pret

In baza unui contract de inchiriere container gunoi, firma noastra preia si debaraseaza numeroase tipuri de deseuri solide rezultate din constructie, dupa cum urmeaza:

  • Bucati de mortar rezultat din demolari;
  • Sparturi de caramida, tigla, teracota si cahle (de la cuptoare si sobe);
  • Deseuri de sticla de orice tip;
  • Bucati de lemn vechi rezultate din tamplarie de usi si ferestre, glafuri, rafturi, barne;
  • Orice tip de material pvc folosit pentru pardoseli, de ex. linoleum vechi;
  • Fragmente de conducte vechi din pvc rezultate din inlocuirea instalatiilor vechi de canalizare si aprovizionare cu apa;
  • Obiecte sanitare dezafectate din fonta, metal, fibra de sticla, portelan, faianta;
  • Resturi de gresie, faianta, adezivi, materiale izolatoare, panouri de rigips;
  • Deseuri de metal si aluminiu rezultate din renovarea unei locuinte.

Subliniem ca firma noastra sustine politica de colectare diferentiata a deseurilor. De aceea promovam ideea ca beneficiarii serviciului nostru de inchiriere container moloz pot sa aplice acest principiu inca de la inceput. Separarea deseurilor de lemn, de ex., se poate face fara nicio dificultate.